kodeliste

SOSI-sekretariatet (Kartverket) tilbaketrukket

Produkt for fiskebedrift
Product for fish company
Kode Initialverdi Beskrivelse
Ferskfiskpakking 1 Mottak og pakking av fersk fisk
Filetering 2 Filetering av fisk/fiskeprodukter
Frysing 3 Innfrysing av fisk/fiskevarer
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) 4 Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset
Røyking 5 Røyking av fisk/fiskevarer
Tørrfisktilvirkning 6 Tilvirking av av tørrfisk
Saltfisktilvirkning 7 Tilvirking av saltet fisk
Klippfisktilvirkning 8 Tilvirking av klippfisk
Sildesalting 9 Salting av sild
Rekemottak 10 Mottaksanlegg for reker
Rekepilling 11 Tilvirking av reker
Kjøle og Fryselagring emballerte varer 12
Fullsterilisering 14 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet.
Halvkonservering 15 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet.
Lettkonservering 16 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd.
Tranraffinering og tapping 18 Produksjon av tran/tranprodukter
Blautdyr (skjell m.v.) 22 Mottaksanlegg for blautdyr (skjell)
Skalldyr (andre enn reker) 23 Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer
Lodderogn renseanlegg 24 Renseanlegg for lodderogn
Div. bearbeidede produkter 25 Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk 26 Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform
Frysefartøy 30
Smolttransport 40 Transport av levende smolt
Ekspedisjonssentral for skjell 50
Foredling av skjell 51
Rensesentral for skjell 52
Fiskeolje 60
Fiskemel 61
Rekemel 62
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) 63
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) 64
Fiskeproteinkonsentrat 65
Trandamping 66
Ensilasje 68
Diverse fiskemel/oljeprodukter 69
Verdi Navn Beskrivelse
1 Ferskfiskpakking Mottak og pakking av fersk fisk
2 Filetering Filetering av fisk/fiskeprodukter
3 Frysing Innfrysing av fisk/fiskevarer
4 Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset
5 Røyking Røyking av fisk/fiskevarer
6 Tørrfisktilvirkning Tilvirking av av tørrfisk
7 Saltfisktilvirkning Tilvirking av saltet fisk
8 Klippfisktilvirkning Tilvirking av klippfisk
9 Sildesalting Salting av sild
10 Rekemottak Mottaksanlegg for reker
11 Rekepilling Tilvirking av reker
12 Kjøle og Fryselagring emballerte varer
14 Fullsterilisering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet.
15 Halvkonservering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet.
16 Lettkonservering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd.
18 Tranraffinering og tapping Produksjon av tran/tranprodukter
22 Blautdyr (skjell m.v.) Mottaksanlegg for blautdyr (skjell)
23 Skalldyr (andre enn reker) Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer
24 Lodderogn renseanlegg Renseanlegg for lodderogn
25 Div. bearbeidede produkter Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter
26 Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform
30 Frysefartøy
40 Smolttransport Transport av levende smolt
50 Ekspedisjonssentral for skjell
51 Foredling av skjell
52 Rensesentral for skjell
60 Fiskeolje
61 Fiskemel
62 Rekemel
63 Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk)
64 Spesial/-olje (Beinmel m.v.)
65 Fiskeproteinkonsentrat
66 Trandamping
68 Ensilasje
69 Diverse fiskemel/oljeprodukter
Name Type English Description
Ferskfiskpakking <undefined>
Filetering <undefined>
Frysing <undefined>
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) <undefined>
Røyking <undefined>
Tørrfisktilvirkning <undefined>
Saltfisktilvirkning <undefined>
Klippfisktilvirkning <undefined>
Sildesalting <undefined>
Rekemottak <undefined>
Rekepilling <undefined>
Kjøle og Fryselagring emballerte varer <undefined>
Fullsterilisering <undefined>
Halvkonservering <undefined>
Lettkonservering <undefined>
Tranraffinering og tapping <undefined>
Blautdyr (skjell m.v.) <undefined>
Skalldyr (andre enn reker) <undefined>
Lodderogn renseanlegg <undefined>
Div. bearbeidede produkter <undefined>
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk <undefined>
Frysefartøy <undefined>
Smolttransport <undefined>
Ekspedisjonssentral for skjell <undefined>
Foredling av skjell <undefined>
Rensesentral for skjell <undefined>
Fiskeolje <undefined>
Fiskemel <undefined>
Rekemel <undefined>
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) <undefined>
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) <undefined>
Fiskeproteinkonsentrat <undefined>
Trandamping <undefined>
Ensilasje <undefined>
Diverse fiskemel/oljeprodukter <undefined>

Vis Fiskebedriftsprodukt i NVDB Datakatalog

Id Navn Type Multiplisitet
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1

Navn Innhold
SOSI_lengde 2
SOSI_navn FISKE_BEDR_PROD