kodeliste

SOSI-sekretariatet (Kartverket) erstattet

Produkt for fiskebedrift
Product for fish company
Kode Initialverdi Beskrivelse
Blautdyr (skjell m.v.) 22 Mottaksanlegg for blautdyr (skjell)
Div. bearbeidede produkter 25 Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter
Diverse fiskemel/oljeprodukter 69
Ekspedisjonssentral for skjell 50
Ensilasje 68
Ferskfiskpakking 1 Mottak og pakking av fersk fisk
Filetering 2 Filetering av fisk/fiskeprodukter
Fiskemel 61
Fiskeolje 60
Fiskeproteinkonsentrat 65
Foredling av skjell 51
Frysefartøy 30
Frysing 3 Innfrysing av fisk/fiskevarer
Fullsterilisering 14 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet.
Halvkonservering 15 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet.
Kjøle og Fryselagring emballerte varer 12
Klippfisktilvirkning 8 Tilvirking av klippfisk
Lettkonservering 16 Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd.
Lodderogn renseanlegg 24 Renseanlegg for lodderogn
Rekemel 62
Rekemottak 10 Mottaksanlegg for reker
Rekepilling 11 Tilvirking av reker
Rensesentral for skjell 52
Røyking 5 Røyking av fisk/fiskevarer
Saltfisktilvirkning 7 Tilvirking av saltet fisk
Sildesalting 9 Salting av sild
Skalldyr (andre enn reker) 23 Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk 26 Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform
Smolttransport 40 Transport av levende smolt
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) 64
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) 63
Trandamping 66
Tranraffinering og tapping 18 Produksjon av tran/tranprodukter
Tørrfisktilvirkning 6 Tilvirking av av tørrfisk
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) 4 Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset
Verdi Navn Beskrivelse
22 Blautdyr (skjell m.v.) Mottaksanlegg for blautdyr (skjell)
25 Div. bearbeidede produkter Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter
69 Diverse fiskemel/oljeprodukter
50 Ekspedisjonssentral for skjell
68 Ensilasje
1 Ferskfiskpakking Mottak og pakking av fersk fisk
2 Filetering Filetering av fisk/fiskeprodukter
61 Fiskemel
60 Fiskeolje
65 Fiskeproteinkonsentrat
51 Foredling av skjell
30 Frysefartøy
3 Frysing Innfrysing av fisk/fiskevarer
14 Fullsterilisering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet.
15 Halvkonservering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet.
12 Kjøle og Fryselagring emballerte varer
8 Klippfisktilvirkning Tilvirking av klippfisk
16 Lettkonservering Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd.
24 Lodderogn renseanlegg Renseanlegg for lodderogn
62 Rekemel
10 Rekemottak Mottaksanlegg for reker
11 Rekepilling Tilvirking av reker
52 Rensesentral for skjell
5 Røyking Røyking av fisk/fiskevarer
7 Saltfisktilvirkning Tilvirking av saltet fisk
9 Sildesalting Salting av sild
23 Skalldyr (andre enn reker) Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer
26 Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform
40 Smolttransport Transport av levende smolt
64 Spesial/-olje (Beinmel m.v.)
63 Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk)
66 Trandamping
18 Tranraffinering og tapping Produksjon av tran/tranprodukter
6 Tørrfisktilvirkning Tilvirking av av tørrfisk
4 Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset
Name Type English Description
Blautdyr (skjell m.v.) <undefined>
Div. bearbeidede produkter <undefined>
Diverse fiskemel/oljeprodukter <undefined>
Ekspedisjonssentral for skjell <undefined>
Ensilasje <undefined>
Ferskfiskpakking <undefined>
Filetering <undefined>
Fiskemel <undefined>
Fiskeolje <undefined>
Fiskeproteinkonsentrat <undefined>
Foredling av skjell <undefined>
Frysefartøy <undefined>
Frysing <undefined>
Fullsterilisering <undefined>
Halvkonservering <undefined>
Kjøle og Fryselagring emballerte varer <undefined>
Klippfisktilvirkning <undefined>
Lettkonservering <undefined>
Lodderogn renseanlegg <undefined>
Rekemel <undefined>
Rekemottak <undefined>
Rekepilling <undefined>
Rensesentral for skjell <undefined>
Røyking <undefined>
Saltfisktilvirkning <undefined>
Sildesalting <undefined>
Skalldyr (andre enn reker) <undefined>
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk <undefined>
Smolttransport <undefined>
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) <undefined>
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) <undefined>
Trandamping <undefined>
Tranraffinering og tapping <undefined>
Tørrfisktilvirkning <undefined>
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) <undefined>

Vis Fiskebedriftsprodukt i NVDB Datakatalog

Id Navn Type Multiplisitet
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1
<undefined> 1 ..1

Navn Innhold
SOSI_lengde 2
SOSI_navn FISKE_BEDR_PROD